Sesam Partners har netop gennemført salget af Danboring A/S til det svenske børsnoterede investeringsselskab Storskogen Group AB.

Danboring A/S er Danmarks største specialiserede virksomhed indenfor styrede underboringer, hvor man med hjælp af no-dig teknologi fremfører især el-, vand- og kloakledninger uden opgravning. Et arbejdsområde, der er i vækst.

Danboring har med sin hidtidige stifter og ejer Thorbjørn Risgaard oplevet god vækst, og med salget til Storskogen forventes væksten at fortsætte. Selskabets ledelse fortsætter under det nye ejerskab idet Thorbjørn Risgaard fortsætter som udviklingschef og Heine Serritslev Jørgensen som administrerende direktør. Thorbjørn Risgaard beholder en mindre ejerandel og Heine Serritslev Jørgensen indtræder som aktionær.

Danboring havde i 2021 et EBITDA på ca. 31 mio. kr. og 38 medarbejdere.

Storskogen Group AB er et svensk børsnoteret investeringsselskab, der opkøber og udvikler mellemstore virksomheder med henblik på langsigtet ejerskab. Storskogen har i forvejen 2 andre virksomheder indenfor området. Der er Storskogens 4 investering i Danmark.

Salget af Danboring er gennemført i en struktureret salgsproces, hvor mange købere var interesserede.

solgt til
EBITDA: 31 mio. kr.
Antal ansatte: 38

Skal vi også hjælpe dig?