Dancover A/S er en førende europæisk e-commerce virksomhed inden for telt- og opbevaringsløsninger til det private og professionelle marked.

Virksomheden har et bredt produktprogram og sælger direkte til både B2B- og B2C-kunder på globalt plan, hvoraf Europa er det primære marked.

Ud over telte og festtilbehør har Dancover et stort udvalg af drivhuse, havepavilloner, professionelle opbevaringstelte, haveskure, bil- og bådgarager, terrasseudstyr mv.

Dancover har ca. 70 medarbejdere og et EBITDA på ca. 25 mio. kr.

Dancover har gennemlevet en betydelig vækst, og sælgerne ønskede derfor nu en partner som kan støtte den fortsatte vækst og udvikling.

Efter en salgsproces med flere potentielle købere faldt valget på kapitalfonden Capidea. En udenlandsk industriel køber kom også langt i processen, men i den sidste ende var tilbuddet fra Capidea det bedste for sælgerne. Capidea er ny majoritetsejer, men sælgerne Lene og Henrik Boserup-Wedam forblive væsentlige medaktionærer og fortsætter i ledelsen. John Thomas, der har stor erfaring med vækstvirksomheder, bliver ny bestyrelsesformand og går desuden ind som medejer.

Capidea er en dansk kapitalfond, der foretager langsigtede investeringer i konkurrencedygtige mindre og mellemstore danske virksomheder med potentiale for vækst inden for industri, handel, distribution, IT og service. Capidea blev etableret i november 2006 og har foretaget investeringer i 24 virksomheder med en samlet omsætning på knap DKK 7 mia.

”Dancover har en førende position i et interessant vækstmarked med positive underliggende trends.

Selskabet har igennem årene opbygget en stærk e-commerce platform med et bredt produktprogram, der sammen med en god ledelse og engagerede medarbejdere danner et godt udgangspunkt for yderligere vækst. Vi ser frem til at bidrage aktivt til den videre udvikling”

”Gennem 18 år har vore fantastiske medarbejdere været med til at gøre en drøm til virkelighed og gjort Dancover til den innovative og alsidige e-handelsvirksomhed vi er i dag. Med Capidea som partner får Dancover mulighed for at accelerere den fortsatte vækst samt at videreudvikle og realisere potentialet på det internationale marked. Vi ser med stor glæde frem til det nye samarbejde med Capidea og John Thomas”

– Lene og Henrik Boserup-Wedam

”Dancover har en førende position i et interessant vækstmarked med positive underliggende trends. Selskabet har igennem årene opbygget en stærk e-commerce platform med et bredt produktprogram, der sammen med en god ledelse og engagerede medarbejdere danner et godt udgangspunkt for yderligere vækst. Vi ser frem til at bidrage aktivt til den videre udvikling”

– Henrik Normann Karlsen, Partner i Capidea

Solgt til
EBITDA: 25 mio. kr.
Antal ansatte: 70

Skal vi også hjælpe dig?