Sesam Partners arbejder primært med virksomhedssalg, men medvirker også ved virksomhedskøb. Vi går i dybden med tingene, fordi et vellykket salg af en virksomhed kræver en grundlæggende forståelse af virksomheden og den branche, som virksomheden befinder sig i. Endvidere anvender vi vores brede netværk, når din virksomhed skal sælges.

Vi styrer hele processen fra A til Z, så du kan fokusere på at drive din virksomhed. Vi forestår selv alt arbejde i forbindelse med salgsprocessen, så du kan være sikker på, at vi altid ved hvad der foregår og hvad næste skridt skal være. Og vi er altid til rådighed!

Salgsprocessen omfatter en værdiansættelse, udarbejdelse af salgsmateriale, identifikation af købere samt styring af forhandlingerne frem til overtagelsen.

Vi arbejder også med kapitaltilførsel, når sunde virksomheder ønsker kapital tilført, f.eks. i forbindelse med ekspansive tiltag. Endvidere arbejder vi med salgsmodning og optimering af virksomheder, så vi dels øger sandsynligheden for at virksomheden kan sælges og dels sikrer den højeste pris.

Ring og få en fortrolig og uforpligtende dialog

Ring og få en fortrolig og uforpligtende dialog om din virksomhed.

Du er velkommen til at kontakte Gert Jørgensen på 28 87 12 80 og Christian Aarosin på 40 10 10 59.