Braun Scandinavia A/S er blevet solgt til den hollandske virksomhed Duo-Med Group.

Braun Scandinavia er en Skandinavisk handelsvirksomhed, som har haft betydelig vækst i de sidste fem år.

Virksomheden har specialiseret sig i produkter indenfor gastroenterologi, herunder produkter til gastrointestinal endoskopi, som vedrører kikkertundersøgelser og operationer i mave/tarm systemet. Produkterne omfatter endoskoper, instrumenter, operationslamper (kapitalvarer), samt forbrugsmaterialer/engangsartikler, hvor sidstnævnte udgør den største del af omsætningen.

Braun Scandinavia’s kunder er hospitaler og speciallæger i Danmark og Sverige. Duomed har købt Braun Scandinavia for at videreudvikle virksomheden på det skandinaviske marked, hvor der eksisterer betydelige vækstmuligheder. Braun Scandinavia har 13 medarbejdere og tjente 24 mio. kr. før skat i 2016.

Duo-Med Group er en hollandsk medicovirksomhed, der pt. opererer indenfor Benelux. Købet af Braun Scandinavia skal ses i forbindelse med en ny strategi om at blive europæisk dækkende.

Sesam Partners rådgav sælger og gennemførte en struktureret salgsproces med en række interesserede købere fra Danmark, Belgien, England, Holland, Norge, og Sverige.

Solgt til
EBITDA: 24
Antal ansatte: 13

Skal vi også hjælpe dig?