DrivhusEffekten er blevet solgt til Solar A/S og vil fremover være et datterselskab i Solar koncernen.

DrivhusEffekten er Danmarks største totalentreprenør af solcelleanlæg, og står bag en række af landets største erhvervsmæssige solcelleinstallationer. Virksomheden er etableret i 2007 af Hans Andersen og Bjarne Rasmussen, der sammen med de pt. cirka 20 øvrige medarbejdere fortsætter i virksomheden.

Solar omsætter for mere end 10 mia. kr. årligt, og har igennem snart to år haft et tæt samarbejde med DrivhusEffekten om større totalentrepriser af solcelleanlæg. Ifølge medstifter og direktør, Bjarne Rasmussen, er Solar den helt rigtige virksomhed til at udvikle DrivhusEffekten; ”Hos DrivhusEffekten er vi rigtig glade for salget til Solar, da det giver os et glimrende fundament for at blive endnu skarpere til det vi er bedst til: At levere markedets højst ydende solcelleanlæg med den bedste service til vores nutidige og kommende kunder”.

Der er fortsat store vækstmuligheder på projektmarkedet, og netop her mener Solar at kunne styrke virksomheden markant: ”Solar ser et klart potentiale i vedvarende energi, og derfor glæder vi os til at føre denne virksomhed videre og for alvor få fat i projektmarkedet sammen med vores installatørkunder. Der er i disse år stigende aktivitet og øget fokus på klima og energi, og Solar tilbyder allerede energieffektive løsninger inden for netop solceller, men også varmepumper, varmeteknik og ventilation” påpeger Jens Andersen, adm. direktør i Solar Danmark.

Sesam Partners har fungeret som rådgiver for Drivhuseffekten ApS i forbindelse med salget.

Solgt til
EBITDA: 0
Antal ansatte: 20

Skal vi også hjælpe dig?