DKT A/S udvikler og sælger komponenter til kabel og fiberbaserede bredbåndsanlæg i Danmark, det øvrige Norden og store dele af Europa. Virksomheden har datterselskaber i Sverige, Tyskland og Hong Kong.

Produktprogrammet omfatter produkter og komponenter for opgradering af kabelnetværk til den nye DOCSIS 3.1 standard, gateways og termineringsterminaler til fibernetværk samt udstyr til forbedring af signalerne i WiFi anlæg i private boliger. Kunderne er typisk ejere af netværk samt teleselskaber.

Gennem datterselskabet Teledan-Witronic A/S er man i Danmark totalleverandør til installatører og private net af højkvalitetsprodukter fra verdens førende producenter inden for digitalmodtagelse og distributionsteknologi.

DKT A/S har ca. 30 medarbejdere og et EBITDA på ca. DKK 15 mio.

BTV Multimedia GmbH er ejet af Tysklands ældste kapitalfond, det børsnoterede Deutsche Beteiligungs AG. BTV Multimedia GmbH er på kort tid blevet moderselskab for en række selskaber med udstyr og services rettet mod bredbåndskommunikation, herunder blandt andet tyske Braun TeleCom GmbH og Anedis GmbH. DKT A/S supplerer disse virksomheder fantastisk godt, og kan med sit internationale set-up medvirke til gruppens samlede vækst og internationalisering. Det forventes god vækst i branchen og yderligere opkøb forventes.

Sælgeren af DKT A/S, Christian Emborg, forbliver CEO for DKT, men bliver tillige chef for alle gruppens aktiviteter uden for Tyskland. Via sit holdingselskab CE Communications ApS bliver han ny aktionær i BTV Multimedia GmbH.

Sesam Partners rådgav sælger gennem hele processen og forestod koordineringen af de meget omfattende kommercielle, finansielle, skattemæssige og juridiske due diligence undersøgelser, som køber gennemførte.

Solgt til
EBITDA: 15 mio.
Antal ansatte: 30

Skal vi også hjælpe dig?