Birepo A/S er en markedsledende virksomhed med egenudviklet produktportefølje af mekaniske, elektro-mekaniske og fuldt elektroniske nøglebokse, nøglerør og udvendige nøgleskabe. Birepo har endvidere en nyudviklet produktserie med fuldt elektroniske, effektive, indvendige systemer til sikring af servicevogne, lastbiltrailere og containere. Virksomhedens produkter benyttes til at give 3-mand adgang til bygninger, konstruktioner og biler på effektiv vis i såvel kritiske situationer, som ved daglige leveringer, vedligehold etc.

Birepo er i vækst og omsætter for ca. DKK 25 mio. med et EBITDA på DKK 6,7 mio. og har 10 ansatte.

Addtech AB er en børsnoteret førende svensk industrikoncern indenfor højteknologiske produkter og løsninger. Addtech ejer mere end 130 virksomheder i Norden og Europa.

Den hidtidige ejer Gert Petersen fortsætter som direktør i virksomheden Med Addtechs overtagelse vil der blive fokuseret yderligere på vækst i de nordiske markeder samt på udbredelse af det nye produktprogram til sikring af rullende materiel.

Sesam Partners rådgav sælger og gennemførte en struktureret salgsproces med en række danske og udenlandske industrielle og finansielle købere.

Solgt til
EBITDA: 6,7 mio.
Antal ansatte: 10

Skal vi også hjælpe dig?